Sociální sítě
Nahoru

Just your friend…

Majitelé čtyřnohých domácích mazlíčků, kteří pro své zvířecí přátele chtějí to nejlepší, jistě potěší zpráva o nově otevřeném butiku německé rodinné firmy HUNTER: od konce září tak můžete kromě oblíbené pobočky na pražském Újezdě zamířit také do obchodu na Vinohradech. Ve štědře koncipovaném butiku just your friend… Hunter najdete to nejlepší pro psy a kočky doplněné o speciální nabídku vybraných krmiv a pamlsků…

IMG_4937

Interiér butiku ve Vinohradské 39 je dílem Ing. Arch. Martina Franka, který vsadil na výjimečné materiály a nadčasový design. Příjemný dojem z nakupování umocňuje také velká TV stěna s projekcí představující benefity konkrétních produktů, možnost výběru z katalogů a vyzkoušení přímo na místě, pamlsek a voda pro pejsky či občerstvení pro jejich majitele.

IMG_4892

Kromě komfortního prostředí a tradičního sortimentu nabízí vinohradský butik také oddělenou sekci vybraných ultraprémiových krmiv a pamlsků. K dostání je americké krmivo Annamaet, konzervy a granule pro psy i kočky od britského Cannaganu s vysokým podílem masa, s ovocem, zeleninou a bylinami v bio kvalitě, české pamlsky Dr. Animal bez jakýchkoli konzervantů a mnoho dalších vybraných lahůdek. Více na: www.justhunter.cz

IMG_4917

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.