Sociální sítě
Nahoru

Dovolte si alespoň na chvíli zpomalit…

Stále se zrychlující životní tempo většinu z nás nejen vyčerpává, ale zároveň také okrádá o schopnost spatřovat krásu v maličkostech. S výzvou ke zpomalení proto kromě psychologů přicházejí stále častěji i známé značky kosmetické péče. Jednou z nich je také oblíbená Rituals Cosmetics, která nově představila limitovanou edici The Ritual of Anahata. Ta obsahuje ingredience, které vám pomohou věnovat více pozornosti drobným životním radostem a zároveň, jak název řady napovídá, otevřít svá srdce.

web_Rituals.cz_The Ritual of Anahata 1 cover

Kolekce Anahata vonící po růžovém dřevě a antistresové borovici zahrnuje unikátní masážní svíčku obohacenou o esenciální oleje a další přísady, které hydratují suchou a napjatou pokožku. Stačí svíčku na dvacet minut zapálit, těšit se z jejího světla a vůně a pak ji nechat dvě minuty zchladnout a následně použít její obsah na relaxační masáž. web_Rituals.cz_The Ritual of Anahata 12 krásné zátiší

V kosmetické řadě je zastoupen i tělový peeling obsahující luxusní kombinaci cukru a harmonizujících olejů. O vítanou vzpruhu pro smysly se postará jemná sprchová pěna i koupelový olej, chybět nemůže ani tělový krém, který zanechá vaši pokožku vyživenou, hladkou a příjemně voňavou. Kdo bude chtít celkovou relaxaci umocnit, může sáhnout po lehkém parfému na tělo a tkaniny.

web_Rituals.cz_The Ritual of Anahata 17 nohy

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.