Sociální sítě
Nahoru

Novinky z alchymistické a bylinkářské dílny Inéz Cusumano

sdr

Čistě přírodní kosmetická kolekce MCELY BOUQUET se tento týden rozrostla o trojici voňavých novinek z dílny Inéz Cusumano. Tentokráte se do hledáčku majitelky Chateau Mcely dostaly tři produkty z původně dětské kolekce princezny Nely, které prošly zásadní proměnou a zároveň se dočkaly sofistikovanějšího balení.  Inéz je totiž známá mimo jiné tím, že neustále pracuje na vylepšení a vývoji produktů tak, aby splňovaly nejvyšší nároky nejen v lázních MCELY BOUQUET SPA, ale i v soukromí domácích koupelen.

sdr

Trojice produktů zahrnující balzám z bílé čokolády, mandarinkový peeling a lahodný lesk na rty prošla úpravami složení i balení. Výsledkem je modernější zevnějšek, jemnější konzistence a lákavější vůně, která má díky obsahu vzácných vonných esencí vítané terapeutické účinky. Proti únavě, stresu a nervozitě působí zejména tělový balzám z bílé čokolády kombinující vyživující a regenerační směs kakaového másla, včelího vosku a nejúčinnějších olejů.

edf

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.