Sociální sítě
Nahoru

SPOLEHNĚTE SE NA ZRAK

Oblíbená optika Polák rozšírila své portfolio prodejen a otevřela zcela nové prostory v pražské Revoluční ulici 6 v blízkosti obchodních center Palladium a Kotva. Na ploše cca 80 metrů čtverečních je možné si v klidném, příjemném a stylovém prostředí prohlédnout víe než čtyřista modelů brýlí známých světových značek jako jsou: Alain Mikli, Philippe Starck, Mykita, Silhouette, Etnia, Jimmy Choo, Fendi, Max Mara, Adidas aj.

OPTIKA POLÁK Revoluční 6, Praha 1,

V této pobočce rovněž nechybí vylepšená komfortní zóna určená pro měření zraku a aplikaci kontaktních čoček. Dagmar Štěpánková – Poláková, spolumajitelka Optiky Polák říká: „Každodenní samozřejmostí v obou našich pražských provozovnách je profesionalita, individuální přístup, preciznost a jedinečný servis. Jsme velice rádi, že se nám, díky nové prodejně otevřel prostor pro zkvalitnění našich nabízených služeb.“

OPTIKA POLÁK Revoluční 6, Praha 1, zaber02c

Odborníci z optiky se v Revoluční specializují na měření zraku, kontaktní čočky, brýlová skla a stále se rozšiřující nabídku brýlových obrub, které jsou vhodné nejen pro pracovní či společenské aktivity, ale také pro příležitosti příjemně stráveného volného času a sportovního vyžití. Také dlouholetá praxe optometristů znásobená využitím moderního přístroje Visioffice umožňuje zhotovení multifokálních brýlí s nejostřeji možným viděním. „Profesionální měření zraku a maximální možná aplikace přístroje Visioffice a technologie Eyecode nám dopomáhá vyměřit brýle skutečně na míru. V neposlední řadě vám rovněž na základě vašich životních potřeb a aktivit doporučíme vhodný typ multifokálních brýlí,“ dodává Dagmar.

 

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.