Sociální sítě
Nahoru

výkonné radiátory TOMTON s luxusním designem

Společnost TOMTON vstoupila na český trh s radiátory, které dosud na trhu chyběly. Díky těmto produktům radiátor již nemusí být nezajímavou nutností, ale může se stát luxusním doplňkem interiéru, kterým se budete chtít chlubit. Srdcem otopného tělesa je kompaktní hliníkový výměník EcoChanger®. Díky jeho malé velikosti je celý radiátor dobře manipulovatelný a vzhledem k minimálnímu objemu vody v oběhu je schopný dosáhnout plného výkonu již za 15 sekund. Proudění teplého vzduchu probíhá horní mřížkou krytu, nikoliv sáláním. R3 červená, ventil antracit ořezV současné době sortiment společnosti TOMTON tvoří čtyři základní typy radiátorů. Radiátor R1 je k dostání v šesti základních barvách. Velkou výhodou této řady radiátoru je také možnost výběru z více než 5 000 polepů – tyto radiátory se přímo nabízí do prostor, které si zaslouží originální design, jež zaujme a podněcuje fantazii. R1 se snadno zakomponuje například do dětského pokoje a doplní prostor o oblíbený motiv dítěte. Radiátor R2 je vyráběn z kvalitního probarvovaného plastu, jež splňuje ekologické požadavky a zároveň vypadá luxusně. Stejně jako radiátor R3 ze stejného materiálu, je k dostání v pěti základních barvách. R2_červená (17)Posledním, ale největším klenotem portfolia společnosti je radiátor R4. Tento radiátor se pyšní krytem ze dřeva. Nejedná se o imitaci ani o dřevotřísku, nýbrž opravdu o přírodní dřevo v podobě lisované dýhy. Tento kryt se hodí do interiérů, které jsou navrženy v souladu s přírodou, do dřevostaveb, či do jakéhokoliv jiného prostoru, který si zaslouží vyzdvihnout jeho prostředí skutečně designovým a jedinečným kouskem. Také tento typ radiátoru je nabízen ve více provedeních, a to v devíti odstínech dřeva – třikrát dřevo dubové, třikrát dřevo javorové a tři provedení ořechu. R4 (138)Radiátory TOMTON nabízí díky možnosti volby krytu (navíc je také možno zvolit design ovládacího ventilu) příležitost zakomponovat je do jakéhokoliv interiéru a pozvednout tak běžnou věc jako je radiátor na designový doplněk a klenot v místnosti. Je vhodnou volbou také do veřejných objektů, nově budovaných bytů, hotelů, dřevostaveb, ale také jednoduše osvěží prostory při rekonstrukci. Radiátory již nemusí být jen ploché bílé desky, je čas experimentovat a vsadit na moderní design. R1 příroda, ventil bílý ořezRadiátory TOMTON spojují inovaci a funkčnost s neotřelým a luxusním designem, který doplní opravdu každý interiér. Na podobě radiátorů společnost spolupracovala s akademickým sochařem a designérem Jiřím Španihelem, který je autorem designu krytů. Není proto divu, že se radiátor R4 stal výhercem prestižní designové ceny Red Dot Award v kategorii Heating and Air Conditioning Technology pro rok 2017.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.