Sociální sítě
Nahoru

Ultimátní zážitek: OBDIVUJTE BÍLÉ LIDOŽRAVÉ ŽRALOKY

Scarboard

Setkat se s nádherným a zároveň velmi nebezpečným bílým lidožravým žralokem může být zážitek vskutku jedinečný. Zvlášť, když vás od jeho ozubené pily dělí jen mříž pod vodou. Shark Diving Experts každoročně od půli září do konce listopadu pořádají hned několik pětidenních zážitkových výletů v oblasti ostrova Guadeloupe v Karibiku, kde se hojně tito predátoři vyskytují. Na míru postavená jachta disponuje dvěma ponornými klecemi, přičemž jedna je vyrobena i pro certifikované ponory do velkých hloubek.

DSC_8833

Cena zahrnuje…

* Jakmile nastoupíte na palubu jachty, čeká vás nezapomenutelných pět dní na vodě. Součástí ceny je nejen ubytování v jedné z jedenácti luxusních kajut, jídlo i nápoje včetně vína a piva, ale i veškeré vízové poplatky a kompletní výbava na potápění.

* V průběhu plavby počítejte minimálně s 12–18 hodinami času stráveného v klecích pod vodou, samozřejmostí je profesionální potápěčský personál, který na vás po celou dobu dohlíží.

Cena: od 80 000 Kč

Kontakt: sharkdivingxperts.com

Boat and Cages

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.