Sociální sítě
Nahoru

Luxusní dovolená v Aman Resorts

Hotelový řetězec Aman Resorts je opravdovým ztělesněním luxusu. Komplex nabízí komfort, originalitu, dostatek prostoru a obdivuhodně kvalitní servis. Jeho hosty jsou převážně podnikatelé a celebrity a vyznačuje se unikátními lokacemi. Pokud uvažujete o luxusní dovolené na míru, je pro vás tou pravou volbou. Arrival pavillionPrvní Aman Resort vyrostl už před 29 lety v Thajsku a poté se rozšířil i do dalších asijských lokalit. Dnes najdete tento hotelový řetězec ve 31 destinacích ve 20 různých zemích světa, a to nejen ve velkých městech, ale i v tropických džunglích. Villa exterior sunsetSlovo Aman znamená v sanskrtu, arabštině i hindštině mír, jistotu, bezpečí, přístřeší a ochranu. Každý luxusní resort má vždy jen malý počet ubytovacích jednotek, aby se personál mohl věnovat naplno každému hostovi. Lounge terraceTravel designerka společnosti Exclusive Tours Jitka Kolmanová vám doporučuje tři hotely Aman Resorts v zajímavých lokalitách. Užijte si dovolenou na míru s mnoha nezapomenutelnými zážitky. obr. 4Amanzoe – Řecko

Luxusní resort Amanzoe nabízí perfektní výhled na Peloponéský poloostrov. Každá kategorie ubytování má vlastní bazén. V hotelu je velké spa, které vám poskytne perfektní relax díky široké nabídce masáží a dalších procedur. Vaše chuťové buňky uvítají přítomnost pěti barů a restaurací, které servírují řeckou i světovou kuchyni. Cena za noc začíná na 22 tisících Kč.

Amankila – Indonésie

V luxusním resortu Amankila si užijete dovolenou na míru. Nachází se v blízkosti vesnice Manggis na východě Bali. Rozkládá se na vrcholku útesu uprostřed rozmanité tropické krajiny. Můžete se těšit na tradiční indonéské spa, kde vás budou pod širým nebem hýčkat profesionální maséři. Tato luxusní dovolená je vhodná jak pro páry, tak i rodinu. Cena za noc začíná na 15 tisících Kč.

Amanwana – Indonésie

Resort Amanwana se nachází na západním pobřeží ostrova Moyo v Indonésii, uprostřed nedotčené přírody. Tento luxusní soukromý ráj je obklopen z jedné strany divokou džunglí a z druhé tyrkysovým Floreským mořem. Těšit se můžete na luxusní ubytování, výtečné pokrmy, množství sportovních aktivit a wellness, které oblaží vaše tělo i smysly. Cena za noc začíná na 16 tisících Kč. Ocean front tent with view across Moyo Island Bay towards the Flores SeaSpolečnost Exclusive Tours je lídrem v oboru a její tým travel designerů každoročně zajistí luxusní dovolenou na míru stovkám klientů. Začněte plánovat svou dovolenou na míru v Aman Resorts již nyní a kontaktujte Petra Udavského na tel. +420 777 533 603 či e-mailu udavsky@exclusivetours.com.

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.