Sociální sítě
Nahoru

Jako noční obloha

Absolut_Uncover_(2)

V pátek jsme nemohli s Top Class chybět na senzačním odhalení nové limitované edice lahví vodky Absolut, jež doprovodilo také uvedení hned několika exkluzivních modelů oblečení od populárního slovenského návrháře a stylisty Michaela Kováčika. Návrhář, který obléká řadu českých i slovenských celebrit, představil v Glass baru v Tančícím domě zbrusu nové originální modely, jež byly navrženy ve spojení s uvedením nové limitované řady ikonické lahve Absolut Uncover.

party_Absolute_Uncover_(2)

V prostorách speciálně nasvíceného Tančícího domu se v sexy modelech objevila například i Česká Miss pro rok 2015 Nikol Švanterová nebo Aneta Vignerová, která patří k oblíbeným modelkám slovenského návrháře. Večírek i modely se inspirovaly stejně jako design nové ikonické lahve Absolut noční třpytivou oblohou.

AbsolutUncover-060

V České republice můžete blýskavou odysseu Absolut Uncover Limited Edition zakoupit ve vybraných barech a obchodních řetězcích či na www.prestigeselection.cz za cenu 429 Kč.

A_Vignerova_N_Svantnerova_party_Absolute_Uncover

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.