Sociální sítě
Nahoru

Omládněte až o sedm let

Pokud vás trápí povadlé kontury, pigmentace, vrásky a dehydratace, zavítejte do Miracle Esthetic Clinic. Neinvazivní klinika krásy nově rozšířila svou nabídku také o kombinované ošetření Mesotransdukce a Kryoterapie, které je revolučním pomocníkem v péči o dokonalou pleť. Ihned po první aplikaci je pokožka rozzářená, svěží, hydratovaná a vypadá až o sedm let mladší.

web_PEG7270

Kombinace ošetření MESO T8 a kryoterapie nabízí účinné řešení mnoha kožních problémů. Unikátní neinvazivní metoda působící do hloubky pokožku vyživuje a hydratuje, stimuluje pojivovou tkáň a má řadu dalších výhod: ošetření je bezbolestné, stimuluje buňky k jejich obnově a zvyšuje produkci elastinu a vláken kolagenu. Více na: miracleclinic.cz

web_DVO_6193zRAW_pp

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.