Sociální sítě
Nahoru

Když rychlost hraje prim

_DSC3215

Společnost Scuderia Praha, výhradní dovozce značek Maserati a Ferrari pro Českou republiku, uspořádala pro své klienty na závodním okruhu v Mostě další díl série řidičských tréninků s názvem Scuderia Driving Experience.

Jak jsme vás již informovali, zážitkový program se uskutečnil letos již poněkolikáté. Po úvodním lednovém setkání na zasněženém polygonu u letiště v Dlouhé Lhotě u Příbrami se tentokrát majitelé vozů Ferrari i Maserati společně potkali na závodním okruhu v Mostě. Roli instruktora sportovní a zároveň bezpečné jízdy na sebe vzal Josef Král, profesionální závodní jezdec týmu Scuderia Praha. Řidiči se učili naplno využít možností svých sportovních vozů a alespoň na chvíli se mohli vcítit do rolí závodních jezdců.

_DSC3745

„Prodáváme jedna z nejrychlejších aut na světě, jejichž sportovní potenciál je daleko za hranicí běžného smrtelníka. Jen v loňském roce u nás přibylo do rodiny Ferrari 49 majitelů, u Maserati dokonce 104. Letos očekáváme ta samá čísla. Myslíme si, že právě možnost naučit se pod taktovkou profesionálů výkonné modely bezpečně ovládat, ale i naplno využívat jejich možnosti je to, co naši zákazníci v rámci rozšiřování služeb uvítají,“ vysvětluje výkonný ředitel Scuderia Praha Petr Kudláček.

_DSC3467

Součástí programu byly také ukázky jízdy závodní divize týmu Scuderia Praha, která má za sebou více než deset let úspěšného působení v prestižních šampionátech. Vozy připravené Scuderií Praha vyhrály například závod Evropské série Le Mans, závod na 24 hodin v Barceloně nebo populární pohár Ferrari Challenge. Akce Scuderia Driving Experience je určena především stávajícím klientům. Scuderia Praha chce ale jejím prostřednictvím oslovovat také potenciální zákazníky. Ti si mohli například v rámci doprovodného programu otestovat vozy Maserati v běžném provozu.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.