Sociální sítě
Nahoru

Pánské hodinky bez kompromisů

Neexistuje doplněk, který by dokázal tak skvěle vyjádřit osobnost muže jako právě hodinky. Elegance si žádá určitou investici, ale nebojte, díky našim radám zakoupíte luxusní hodinky za skvělou cenu.

Pánské hodinky jsou základem výbavy každého správného muže, proto si na jejich výběru dejte obzvlášť záležet. Abychom vám výběr zjednodušili, připravili jsme si porovnání několika značek pánských hodinek.

Luxusní pánské hodinky za rozumnou cenu

Už žádné kompromisy při výběru hodinek! Zaměřte se na kvalitu a design. Problémy s cenou za vás vyřeší cashback portál Tipli, který vám z každého nákupu vrátí část peněz zpět. Rozlučte se s nekvalitními hodinkami, které měli zrovna ve slevě a pořiďte si neotřelý kousek, který nejlépe vyjádří vaší osobnost.

Nákup s Tipli je opravdu hračka. Nejprve se zdarma zaregistrujete na Tipli, poté se dostanete do vašeho oblíbeného obchodu přes odkaz „přejít do obchodu“ (tento krok je důležitý pro získání odměny), nakoupíte a do druhého dne získáte předem stanovenou částku zpět na váš účet.

Díky tomuto jednoduchému triku ušetříte na jakémkoliv výrobku z partnerského e-shopu. Obchodů na Tipli naleznete více než 450, od nákupních gigantů (AliExpress, eBay, Mall, NOTINO, Booking.com), až po malé specializované e-shopy.

w2

 

Hodinky Certina pro elegantní gentlemany

Patříte-li k náročným zákazníkům, kteří kromě prémiové kvality očekávají také dokonalý design, švýcarské hodinky Certina jsou právě pro vás. Hodinky Certina v sobě skloubí originalitu, tradici a nadčasovost. Dotvořte svůj styl k dokonalosti s hodinkami Certina!

Široký výběr hodinek značky Certina naleznete v e-shopu timestore.cz, ve kterém rovněž ušetříte s cashback portálem Tipli. Prémiové hodinky CERTINA DS-8 zde zakoupíte za 23 520 Kč. Tipli vám z nákupu vrátí 846,72 Kč.

w3

 

Hodinky Casio pro každého, kdo hledá funkčnost a spolehlivost

Sice se říká „přesné jako švýcarské hodinky“, ale díky moderním technologiím to už neplatí. Těžko byste našli spolehlivější a přesnější hodinky než právě v kolébce moderních technologií Japonsku. Hodinky japonské značky Casio vynikají jak svou funkčností, tak dokonalou spolehlivostí.

Chcete nosit hodinky, které pracují na solární pohon a jejichž dokonalou přesnost zajišťuje rádiový signál? Pak si vyberte hodinky z řady Wave Ceptor. Například novinku Casio LIW M700D-2A, kterou zakoupíte v e-shopu Helveti s cashbackem 343,98 Kč (z ceny 8 190 Kč).

w4

Vystupte z řady s dřevěnými hodinkami

Máte rád originalitu ve všech směrech? Vystupte konečně z řady a pořiďte si originální dřevěné hodinky. Samozřejmostí je plná funkčnost a bezchybná spolehlivost, a jako třešnička na vás čeká dokonalý a jedinečný dřevěný design výrobku.

Kde takové dřevěné hodinky koupit? Vyzkoušejte ověřený e-shop Hodinky.cz. Zaujaly vás hodinky WeWood Leo? Tak to vás jistě potěší, že vám z jejich ceny 4 590 Kč Tipli vrátí 275,4 Kč.

w5

S Tipli šetříte každým nákupem na internetu

Ušetřit několik stovek na koupi hodinek se prostě vyplatí. Zvlášť když uvážíte, že o tyto peníze byste normálně přišli. No a proč šetřit pouze na hodinkách? Díky Tipli ušetříte stejným způsobem i na ostatních online nákupech.

Nezapomeňte ale, že pro využívání cashbacku se nejprve musíte zdarma zaregistrovat na Tipli. Registrace vám zabere pár vteřin, tak ji neodkládejte, ať už nikdy nemusíte platit víc, než musíte.

 

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.