Sociální sítě
Nahoru

Nenechte si ujít podzimní aukci výtvarného umění pro Centrum Paraple

Galerie KODL uspořádá 26. listopadu od 12 hodin už 6. Aukci pro Paraple. Dražit se bude 10 obrazů autorů Josefa Bolfa, Pavla Brunclíka, Jana Knapa, Šárky Koudelové, Jánuše Kubíčka, Petra Nikla, Jana Pištěka, Františka Ronovského, Jiřího Straky a Jaroslava Valečky. Autoři a majitelé je do aukce věnovali Centru Paraple. Dražba proběhne již tradičně na Slovanském ostrově v paláci Žofín.

Jan Knap Bez názvu (2)Patříte-li mezi milovníky nebo sběratele umění, přijďte. A ať umělecká díla sbíráte nebo obdivujete, využijte také možnost prožít chvíle mezi výjimečnými obrazy na předaukční výstavě výtvarného umění v Galerii KODL v Praze 1, Národní 7. Výstava se uskuteční od 30. 10. do 25. 11. 2017. Listopadové podzimní dny bývají chladné, brzy se stmívá, začíná nám chybět teplo a slunce. A právě v této době nám mohou přinést potěšení z příjemných prožitků, radost a novou energii třeba právě výstavy krásného umění. Na výstavě uvidíte díla především z období 19. a 20. století, která budou nabídnuta po charitativní aukci pro Paraple v bezprostředně následující 79. aukci Galerie KODL. Pokud se vydáte na výstavu nebo na aukci, můžete se těšit na práce tak významných autorů, jako jsou Karel Purkyně, Josef Mánes, Václav Brožík, Maxmilian Švabinský, Jan Zrzavý, Jindřich Štyrský, Rudolf Kremlička, Josef Lada a další.

Aukce pro Paraple, pořádaná dvakrát v roce Galerií KODL, znamená pro činnost Centra Paraple velkou podporu. Od r. 2015 se uskutečnilo 5 aukcí, bylo vydraženo všech 50 nabídnutých děl a Paraple tak získalo na pomoc lidem s poškozením míchy celkem 4 096 000 Kč. Máte-li rádi výtvarné umění, můžete svou zálibu spojit s dobrým skutkem.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.