Sociální sítě
Nahoru

Diva’s Dream a jeho připomínka zlaté éry italského filmu

Opravdu krásné ženy obklopené kouzelnou aurou bývají vždy nepřehlédnutelné, zbožňované a obdivované, pro běžné smrtelníky však zároveň zcela nedosažitelné. Nová kolekce Diva’s Dream od značky Bulgari je oslavou těchto femme fatale – moderních div, které se nebojí být samy sebou a rády odhalují různé aspekty svého pestrého života vnějšímu světu.

HyperFocal: 0

Pro novou kolekci je typická vášeň pro syté a výrazné barvy a čisté, ale zároveň odvážné linie a propracovanost do toho nejmenšího detailu. Šperky kolekce Divas’ Dream svým nezaměnitelným stylem zosobňují samotnou podstatu italské krásy a zároveň jsou připomínkou zlaté éry italského filmu, kdy se všechny reflektory světa upíraly na divy – velkolepé, nádherné a nedosažitelné ženy obklopené oním zvláštním kouzlem, kterému všichni podléhají a které lze jen obtížně převést do slov…

HyperFocal: 0

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.