Sociální sítě
Nahoru

Nový beauty box na tuzemské scéně

FAB5IVE představuje nový beauty box, ve kterém každý měsíc objevíte 5 kosmetický produktů od známých, a hlavně i méně obvyklých, specializovaných kosmetických značek. FAB5IVE je předplatitelská služba, v rámci, které si můžete předplatit beauty box na každý měsíc, který bude odeslán 6. či 7. dne v měsíci dovážkovou službou PPL až k vašim rukám. První beauty box ovšem bude doručen hned po objednání. Můžete si tedy vyzkoušet produkty v pohodlí domova, nebo si ho nechat doručit do práce. FAB5IVE byl navržen tak, aby byl kvalitní, dostupný, recyklovatelný a vhodný, kromě osobního užití, i jako dárek.

Campaign_3S FAB5IVE beauty boxem máte možnost si vyzkoušet různé kosmetické produkty a přitom neriskovat, že za jeden zaplatíte moc, a nakonec vám ani nesedne. Tento beauty box vyjde na 498 Kč, což je vždy méně než cena samotných produktů v obchodě. Kosmetika je vybrána vždy tak, aby byla hlavně kvalitní, bez přidaných nebezpečných látek, a aby vystihovala trendy a potřeby spojené s daným měsícem.

Campaign_PreviewPro koho je?

Tento beauty box byl navržen pro dámy, které nemají času nazbyt, pro ty, které chtějí vyzkoušet nové věci a produkty, které ještě nejsou v České republice dostupné. FAB5IVE beauty box je pro všechny dámy, které se rády nechají každý měsíc příjemně překvapit kvalitní kosmetikou.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.