Sociální sítě
Nahoru

Noblesní cestovní maličkosti

TRAVEL CASES 100ML & 200ML NATURAL & EPI LEATHER + ROSE DES VENTS

Kultovní francouzská značka Louis Vuitton nedávno potěšila milovnice niche parfémů oznámením, že do rodiny LV přibyly nové kožené doplňky v podobě cestovních pouzder na parfémy z emblematického plátna Monogram a kůže Epi. Tato pouzdra jsou určena k převážení sedmi vůní z kolekce Les Parfums Louis Vuitton. Nezapřou v sobě charakteristické savoir-faire značky, ani její tolik typické DNA. Jsou zhotovena přesně na míru parfémovým flakonům, které tak budou moci stylově cestovat všude s vámi.

LES PARFUMS LOUIS VUITTON

Cestovní pouzdra na parfémy znamenají pro značku Louis Vuitton symbolický návrat ke kořenům. Ještě předtím, než si mladý Louis otevřel obchod se zavazadly v roce 1854, věnoval se výrobě pouzder a krabic (francouzsky layetier od slova layette, které znamená malou krabičku). Po svém příchodu do Paříže se vyučil v dílně pana Maréchala na Rue Saint-Honoré, nedaleko Tuileries. Jeho učňovské období trvalo celých 17 let, kdy se Louis učil vše o procesu navrhování dokonalého pouzdra na různé osobní věci – ať se jednalo o kufr, truhlu nebo krabici.

TRAVEL CASES 100ML & 200ML EPI LEATHER + MATIERE NOIRE

K původně nabízeným pouzdrům z přírodní kůže se nyní nově přidávají další novinky z plátna Monogram a kůže Epi a to ve třech odstínech: černá, bílá a růžová (rose ballerine). Pouzdra ve variantách na 100ml za 10 100 korun a 200ml za 11 950 korun ukrývají pod svojí zlatou sponou, jež odkazuje na neprolomitelný zámek na kufrech Louis Vuitton, vysokou míru ochrany vzácného obsahu. Flaconnier (kazeta) naopak ochrání tři 100ml parfémy, abyste si i na cestách mohli vybrat vůni dle své nálady.

TRAVEL CASES 100ML

Pouzdra na parfémy a flakony si navíc lze nechat v obchodech Louis Vuitton zdarma personalizovat. 100ml a 200ml flakony mohou být opatřeny rytým motivem tón v tónu nebo se zlacenou úpravou.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.