Sociální sítě
Nahoru

Nový hotelový projekt v srdci Číny

Hotel Bulgari Beijing, který se nachází v čínském hlavním městě s více než 20 miliony obyvatel, byl koncipován jako oáza klidu. Jako součást projektu sociálního podnikání Genesis hotel nabízí vyváženou kombinaci umění a přírody a zkrášluje svojí přítomností městského prostředí. Antonio Citterio Patricia Viel, proslulá italská architektonická firma, která je autorem projektů všech hotelů a resortů Bulgari, vytvořila Bulgari Hotel Peking ve čistém italském stylu.

BVLGARI Ballroom 1Umělecky pojatá hmota hotelu obklopená bohatými zahradami kombinuje tradiční italský design s moderní architekturou. Švýcarský krajinářský architekt Enzo Enea navrhl svěží zahradu, která se rozkládá až k řece a poskytuje nádherný zelený prostor jak pro soukromé, tak i pro veřejné účely. Zrodila se oáza, která navazuje na moderními italské interiéry, které navrhl ateliér Antonio Citterio Patricia Viel. Celý komplex dokonale zapadá do jedinečného kontextu řeky.

Bulgari Hotel Beijing 2Návrhem celého interiéru a exteriéru Bulgari Hotel Beijing byla pověřena italská architektonická firma Antonio Citterio Patricia Viel. Pro hotel je typický osobní výběr nebo individuální design každého detailu – celek je tak konsistentní a čistý. Bulgari Ho-tel Beijing je nekompromisně věrný italskému stylu, který značku proslavil po celém světě – od mramorové vany až po vyřezávanou kliku dveří, každý kus je vyroben z těch  nejkvalitnějších materiálů s prvky, které na sebe hladce navazují.

Všechny hotely řetězce Bulgari Hotels & Resorts jsou vytvořeny s tímto přístupem: zvýraznění několika ikonických vlastností Bulgari v celém rozsahu, při současném zohlednění jedinečnosti celku. Při navrhování hotelu Bulgari Hotel Beijing ateliér Antonio Citterio Patricia Viel použil designový směr, který odkazuje na atmosféru Bulgari Hotel Milan – originálního klenotu hotelnictví pod značkou Bulgari a výstavní skříně italské pohostinnosti a luxusu.

Bathroom1Pečlivě udržované hotelové zahrady navržené krajinářským architektem Enzo Eneou se rozprostírají na břehu řeky Liangma a jsou oázou zeleného klidu. Nabízejí veřejné chodníky pro procházky kolem řeky, i soukromý park pro hosty hotelu Bulgari.

Spa Treatment Room 2Slavná restaurace Bulgari Il Ristorante – Niko Romito a Il Bar v hotelovém komplexu nabízejí elegantní místo oběd, večeři i drink a pro schůzky elity města. Světově proslulý držitel tří michelinských hvězd, italský šéfkuchař Niko Romito, je šéfkuchařem a autorem konceptu Il Ristorante. Tyto restaurace naleznete ve všech hotelech a resortech řetězce Bulgari.

BVLGARI SPA nabízí luxusní wellness zařízení o rozloze 1500 m², včetně 25-metrového krytého bazénu, bazénu s vitality, Technogym Fitness Studio, WORKSHOP GYMNASIUM a svitu osobních trenérů, kteří jsou hostům k dispozici. Součástí spa je také jedenáct místností na různé procedury pro hosty hotelu Bulgari, dále parní lázně, sauna, relaxační místnosti a salon krásy.

IL Bar

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.