Sociální sítě
Nahoru

Přivítejte revoluci v kuchyni

Přestaňte zahlcovat planetu zbytečnými plastovými lahvemi. Nevyčerpatelné zásoby pitné vody získáte díky systému GROHE Blue® Home, který obsahuje speciální vodovodní baterii a průtokový chladič s integrovaným filtrem a karbonizační lahví CO2. Díky své kompaktní konstrukci umožňuje systém snadnou instalaci do téměř jakékoliv kuchyně v několika jednoduchých krocích.

HyperFocal: 0

Systém GROHE Blue® Home vyniká kromě praktičnosti také krásou– elegantně štíhlé vodovodní baterie, které disponují intuitivním ovládáním dotykem, jsou k dispozici v chromové barvě nebo povrchové úpravě SuperSteel. Můžete si rovněž vybrat ze tří různě vysokých výpustí. Kromě verze Duo, která obsahuje separované rozvody pro filtrovanou a nefiltrovanou vodu, nabízí společnost GROHE také verzi Mono určenou pro instalaci vedle již existující, standardní vodovodní baterie. Více na grohe.cz

web_ZZH_T31454B10_000_02

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.