Sociální sítě
Nahoru

Kouzla se světlem

Významným prvkem moderních interiérů je bezesporu osvětlení. Vedle své funkce může plnit i roli výrazného designového prvku. Díky novým technologiím lze regulovat nejen intenzitu světla, ale také jeho chromatičnost. Individuálně se tak dá měnit atmosféra v místnosti podle nálady či venkovních světelných podmínek.

2.png - Halla 2

Ukázkovou realizací je sídlo Deutsch Family Wine&Spirits v americkém Stamfordu, o jehož osvětlení se postarala tuzemská společnost HALLA. Typ osvětlení byl pečlivě vybrán s ohledem na účel užívání místnosti. Pro osvětlení kancelářských ploch, degustačních či školících místností byly vybrány svítidla HUGE a MILA.

3.png - Halla 3

Svítidla MILA, za nimiž stojí nizozemský architekt Rob Van Beek, bylo možné díky unikátnímu magnetickému systému designově sestavit do tvaru připomínajícího vinnou révu. Lepší designový prvek si lze pro předního prodejce vín těžko představit. Více na www.halla.cz

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.