Sociální sítě
Nahoru

Značka BVLGARI slaví ve Van Goghově muzeu

Značka BVLGARI přivítala v Amsterdamu na slavnostní akci návrat dvou ukradených mistrovských děl Vincenta van Gogha v muzeu zasvěcenému tomuto umělci v Amsterdamu. Značka BVLGARI spolupracovala s italskou ambasádou a italskou finanční policií Guardia di Finanza na návratu vzácných obrazů téměř patnáct let. Ukradené obrazy se našly v Neapoli (Itálie) a nyní se vrátily do muzea v Amsterdamu.

Van Gogh Museum Celebrates Van Gogh PaintingsObě plátna, Pohled na moře u Scheveningenu a Farníci opouštějí kostel v Nuenenu, byla na jeden jediný večer vystavena ve Van Goghově muzeu speciálně pro hosty značky BVLGARI. Po soukromé prohlídce muzea, kterým hosty provedl jeho ředitel Axel Rüger a speciální host večera Willem van Gogh, hosté zasedli ke slavnostní večeři přímo v muzeu.

Van Gogh Museum Celebrates Van Gogh PaintingsSlavnostního večera se zúčastnili:

Kněžna Marie-Louise zu Sayn Wittgenstein-Berleburg (kněžna Lilly) s dcerou Lana Milona, herečka Thekla Reuten, herečka Monic Hendrickx, modelka Yfke Sturm, herečka Victoria Koblenko, fotbalista Jevgenij Levčenko, herečka Caroline de Bruijn, herec Erik de Vogel, ředitel Van Goghova muzea Axel Rüger, Willem van Gogh, kreativní ředitelka kolekcí šperků Bvlgari Lucia Silvestri, ředitel kolekcí hodinek Bvlgari Fabrizio Buonamassa Stigliani, ředitel Bvlgari pro oblast Evropy, Středního Východu a Afriky Lelio Gavazza, italský velvyslanec Andrea Perugini.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.