Sociální sítě
Nahoru

Fytofontana Stem Cells – kosmetika snoubící se s vědou

Dělat si vrásky znamená starat se. Myslet na své blízké, brát vážně práci, kterou vám někdo svěřil, prostě dělat vše podle nejlepšího svědomí. Kosmetická značka Fytofontana Stem Cells si váží všech, kdo k životu přistupují právě tak – a rozhodla se je ocenit.

FS_pack_flacons_christmas_anti-wrinkle_carePleťová kosmetika Fytofontana Stem Cells představuje vědecký vrchol světa kosmetiky, těžící z úspěšných výsledků desetiletého bádání na základě poznatků oceněných Nobelovou cenou. Jde o exkluzivní kategorii péče o pleť, jejíž pozitivní účinky potvrzují nejen in vitro studie a klinické testy, ale také sami zákazníci.

FS-post-1200x900-08Spojuje v sobě účinné přírodní výtažky z rostlinných kmenových buněk, významně urychlující regeneraci pleti, a peptidy nové generace. Ty mají obdobný efekt jako protivráskové injekce, zmírňují stahování svalů, a tím snižují další výskyt vrásek do budoucna.

Kosmetika Fytofontana Stem Cells je komplexní: počínaje čistícími gely přes silná pleťová séra až po speciální emulze. Kromě přípravků řady protivráskové péče můžete využít speciálních řad depigmentační kosmetiky, pro péči o oční okolí nebo řady speciální pleťové kosmetiky, která pečuje o hydrataci a vyplnění vrásek.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.