Sociální sítě
Nahoru

THERESIAN HOTEL & SPA zabodoval a získal 1. místo v prestižní soutěži „BEST OF REALTY“

Na slavnostním galavečeru byly 7.11.2017 v Praze v Kongresovém centru České národní banky vyhlášeny výsledky nejlepším projektům českého realitního trhu za rok 2017. O vítězích 19. ročníku soutěže „Nejlepší z realit“, která se v tuzemsku považuje za nejprestižnější ve svém oboru, rozhodla osmičlenná odborná porota. Nominace letos získalo celkem 43 projektů v pěti základních kategoriích.

2 (3)V kategorii hotelů získal titul olomoucký Theresian Hotel & Spa za velmi zdařilou a citlivou rekonstrukci historického domu „s příběhem“ v centru města. Porota neocenila jen skvělou architekturu a vhodná interiérová řešení, ale také přístup vedení a personálu k prvním hostům hotelu. Hodnocení klientů řadí tento hotel mezi nejkvalitnější a nejžádanější v České republice, popisuje jeden z porotců.

1 (3)

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.