Sociální sítě
Nahoru

Edox: fúze dynamiky a funkčnosti

Legendární závody rychlostních člunů Powerboat Class 1 sponzoruje Edox už pět let a díky významné pozici hlavního časomíry závodů sklízí neuvěřitelné úspěchy. Rok co rok, tak může překvapovat speciálními edicemi hodinek, které jsou určeny těm nejnáročnějším obdivovatelům vodních sportů.Po estetické stránce ohromí dynamický design 45mm ocelového pouzdra s otočnou keramickou lunetou, která svírá safírové sklíčko. Pod ním se rýsuje karbonový číselník s předimenzovanou arabskou číslicí 1. Sčítače chronografu pak poukazují na technickou stránku hodinek, které dokáží ochránit uložený strojek i hluboko pod hladinou, a to až do 500 metrů.Zmíněným uloženým mechanickým strojkem modelu Class-1 Chronoffshore Automatic je Edox 011 postavený na základech ETA Valjoux 7750. Z něho švýcarská společnost dostala opravdu vše. Automatický nátah tak pohání kromě ruček pro indikaci času, také ty starající se o chronograf a dva disky pro jméno dne a datum.Cena byla na českém trhu stanovena na 68 250 Kč. Síť obchodů, kde lze tento krásný dynamický model na kaučukovém řemínku pořídit, je na www.edox.cz.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.