Sociální sítě
Nahoru

Girard-Perregaux pořádal unikátní privátní akci

Praha jako jediné místo v České republice již druhým rokem hostila návštěvu ze švýcarské hodinářské manufaktury Girard-Perregaux. Mistr hodinář, kurátor muzea značky a obchodní manažer přijeli exkluzivně pouze na několik dní, aby se zúčastnili privátní akce, pořádané pro VIP klienty pražského monobrandového butiku. Jeden z luxusních suitů hotelu Mamaison Pachtův Palace se tak proměnil v hodinářský ateliér.Hosté shlédli práci hodinářského mistra, která je obyčejně k vidění pouze přímo v manufaktuře – leštění veškerých drobných součástek a šroubků, skládání Tourbillonu a unikátního mechanismu se třemi zlatými mosty. Vystavené vitrínky nabízely pohled na hodinářské modely z tzv. vysoké hodinařiny. Některé z těchto hodinek byly v České republice vůbec poprvé – například hodinky s názvem OPERA III, které umí čas oznamovat odbíjením. Majitel těchto hodinek má na výběr ze dvou melodií – Mozarta a Tchaikovskeho. Cena modelu je 15 100 000 Kč. Kromě těch nejdražších kousků byly prezentovány exkluzivně dovezené historické kapesní hodinky, které jsou obyčejně k vidění pouze v muzeu Girard-Perregaux.

Jednou z největších zajímavostí bylo představení limitované edice hodinek, která byla navržena a vyrobena pouze pro Prahu. Jedná se o naprosto unikátní projekt značky Girard-Perregaux – nikdy dříve totiž limitovanou edici, věnovanou jedinému městu, nevyrobili. Hodinky mají název ww.tc Chronograph Praha a jsou k dispozici pouze v počtu 10 kusů. Design nabízí barvy naší národní vlajky a zadní strana pouzdra vyobrazuje českého lva.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.