Sociální sítě
Nahoru

Španělský brunch v Chagall´s Club Restaurantu

Vyhlášená restaurace v Kozí ulici navazuje na své nedělní brunche španělskou tématikou. V příjemném prostředí luxusní restaurace lze v neděli 27. července okusit pravou španělskou atmosféru a ochutnat místní delikatesy. Pro rodiny s dětmi je tradičně připraven dětský koutek se školou vaření pod vedením kuchaře restaurace. Cena je 950 Kč na osobu, s tím, že pro děti od 3 do 15 let je snížena na 300 Kč. Nealkoholické nápoje jsou pak již v ceně celého brunche, který lze zarezervovat na telefonním čísle 739 002 347, a speciálně vybraná španělská vína k párování vyjdou na 400 Kč na osobu.

Banketní stůl/ forma bufetu

Domácí marinované olivy, smažené olivy, restované slávky na česneku, šalotce a cherry rajčaty, andaluzské Gaspacho s třešněmi, Oveja Merina Semicurado, Iberico Cebo, ruský salát, míchaný listový salát se zeleninou, rajčatový salát s červenou cibulí a tuňákem, caperberries, Cornichons

Servírované chody

Patatas Bravas gratinované sýrem, Arros Negre (paela nero s plody moře a kuřecím masem), krevety Pil- Pil, ryba v soli s restovaným chřestem (mořský vlk), vepřová roláda, restované grenaile, Rabo de toro

Dezerty

Baskický dort, Créma Catalana, smažené tvarohové kuličky, pomeranče s medem a skořicí, ovocný salát

Více z rubriky Degustace

  • Malbec slaví již podesáté svátek

    17. dubna se již tradičně po celém světě slaví svátek populární argentinské odrůdy Malbec. Malbec je známý pro svou temnou až...

    Jan Pešek15.4.2020
  • Předjaří v Benjaminu

    Benjamin si v předjarním čase připravil menu, které vychází především z půdních plodin. Tedy vše, co roste v zemi, například brambory,...

    Jan Pešek5.3.2020
  • Kančí hody v La Verandě

    Výtečné maso špičkové české zvěřiny v rozmanité úpravě podle různých národních receptů bude únorovým žolíkem oblíbené staroměstské restaurace La Veranda. Již...

    Jan Pešek30.12.2019
  • Listopad ve znamení nejlepšího šampaňského

    Už po třinácté se mohou všichni milovníci šampaňského a netradičních gastronomických zážitků těšit na unikátní festival Grand Jour de Champagne, který...

    Jan Pešek4.11.2019
  • Listopad ve znamení lanýžů i v restauraci Grand Cru

    Sezóna lanýžů právě vrcholí a proto Fine diningová restaurace Grand Cru, v čele s šéfkuchaři Svatoplukem Hemmerem a Sašou Pavlovičem, připravuje...

    Jan Pešek30.10.2019
  • Hon na ústřice v La Verandě

    Sezóna ústřic právě začala. A přestože milovníci těchto chuťově jedinečných mořských plodů tvrdí, že nejlepší ústřice je vždycky samotná, maximálně pokapaná...

    Jan Pešek24.10.2019
  • Pražský Benjamin v průvodci Michelin

    Restaurace Benjamin v pražských Vršovicích se dostala po pouhém roce působení do Michelinského průvodce. Utajená restaurace na nefrekventované ulici vyniká svým...

    Jan Pešek24.9.2019
  • Hergetova cihelna láká na podzim plný chutných překvapení

    Podzim plný kulinářských akcí. Oblíbená malostranská restaurace Hergetova cihelna má pro své hosty připravený pestrý podzimní program. V týdnu od 23....

    Jan Pešek23.9.2019
  • Restaurace Sia plánuje týden okořeněný chilli papričkami

    Šéfkuchař Jiří Štift z asijské restaurace Sia, která spadá do gastronomické aliance Together, a jeho tým se rozhodli navázat na úspěch...

    Jan Pešek16.9.2019
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.