Sociální sítě
Nahoru

“Opera menu” v restauraci U Malířů

V případě, že máte, nebo jste v minulosti měli ambice změnit svého partnera, určitě jste se setkali v lepším případě s lehkým odporem, v tom horším pak s řízeným bojkotem. Partnerovy návyky mohou být roztomilé či úsměvné v prostředí domova anebo v okruhu přátel. Co si ovšem počít, když vám například usne uprostřed operního představení? A ruku na srdce – nemůže se to náhodou stát i vám? Příčin může být mnoho. Únava po náročném pracovním dni, anebo třeba jen obyčejné přejedení příliš tučným anebo jinak nevhodným jídlem. Jak tomu můžete předejít vy sami? Stavte se na “Before going Opera menu” v restauraci U Malířů. Přesně na toto jsou zde se svou nabídkou několikachodového menu vybaveni. Je lehké, zasytí tak akorát a vy se zcela spolehlivě vyhnete případnému kuturnímu trapasu. Pokud si tedy chcete svůj kulturní kousek náležitě užít s dobrým pocitem ve svém těle a současně bez nutkání ke spánku, pak je následující menu právě pro vás, a to za 790 Kč.

Pěna z černého kořene se zauzeným kachním prsem a salátkem z červené řepy

nebo

Francouzský tartar z hovězí svíčkové s rukolovým salátkem, lanýžovým olejem a chlebovými chipsy

***

Kuřecí „Saltim – Bocca“ s bramborovým pyré a restovanými liškami

nebo

Pečené filátko ze pstruha duhového se zeleninovým Ratatouille a domácími dýňovými ravioly

***

Pomerančový sorbet s Aperolem

nebo

Variace čokoládových pralinek

Více z rubriky Gastro

  • Po revolučních konjakových těstovinách Slim Pasta se hudbne

    Drtivá většina lidí konzumuje těstovinové přílohy, protože jsou běžně k dostání, chutné a jednoduché na přípravu. Často se ale lidé přílohám...

    Marek Zelený12.10.2020
  • Sezónní tasting menu

    Restaurace Nota Bene představuje nové hřející sezónní tasting menu o čtyřech chodech, které navodí v ústech české plnohodnotné nebe. Kde jinde...

    Jan Pešek8.10.2020
  • Jistota v Alcronu v podobě brunchů

    Víkendové brunche v hotelu Alcron se staly jistotou, která je v posledních týdnech více než potřebná. Kvalita, historie a vytříbený servis...

    Jan Pešek7.10.2020
  • České prémiové destiláty zabodovaly na mezinárodní soutěži

    Česká destilérka Fleret z Frenštátu pod Radhoštěm zabodovala v rámci populární International Spirits Challenge, jedné z nejvýznamnějších a nejrespektovanějších degustátorských světových...

    Marek Zelený5.10.2020
  • Řízková olympiáda v Babiččině zahradě

    Letošní podzim v Babiččině zahraně v Průhonicích je plný kulinárních zážitků. Největším hitem bude bez debat řízková olympiáda, na jejímž konci...

    Jan Pešek5.10.2020
  • Šumavská zima na Chalupě s bazénem

    Šumava je oblíbeným místem dovolených. Zvláště v zimě sněhobíle září její přednost v podobě množství pěkných svahů a běžkařských stop uprostřed...

    Marek Zelený5.10.2020
  • Fúze chutí

    Jsou jemné, vláčné, kreativní a nádherně barevné. Když se do nich zakousneme naše chuťové pohárky se roztančí. I když první zmínky...

    Jan Pešek5.10.2020
  • Voňavé pozdravy z cest. Kouzelný projekt La Verandy.

    Zavřené hranice, to je těžká rána pro všechny gurmety a milovníky dobrého jídla. Proto přichází staroměstská La Veranda s jedinečným projektem...

    Jan Pešek29.9.2020
  • Do Špindlerova Mlýna přiletěla Soyka

    Sázka na kvalitu, špičkový design a parádní kuchyni. Takové jsou hlavní přednosti nového hotelu Soyka, který byl na začátku září otevřen...

    Marek Zelený29.9.2020
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.