Sociální sítě
Nahoru

CELEBRITY STYLE: SARAH JESSICA PARKER

Lámete si hlavu s tím, co na sebe? Tak se prostě inspirujte. Celebrity slouží jako vskutku významné módní vzory, některé z nich dosahují až ikonického statusu. Kromě toho, že jsou slavné osobnosti ostřílené na červeném koberci, tak bravurně zvládají i obyčejný street style, jelikož  musí neustále počítat s cvakáním fotoaparátů. A co vznikne mixem vlivu profesionálního stylingu a osobního stylu? Inspirace, která vám změní vztah k oblékání. Ikona č. 1: Sarah Jessica Parker!

Sarah-Jessica-Parker (2)

54ab2f63a2e26_-_elle-15-birthdays-sarah-jessica-parker-xln-xln celebrity-style-sarah-jessica-parker Enhance_Body_Type Pictures-Costume-Institute-Gala-Red-Carpet-Including-Kristen-Stewart-Sienna-Miller-Sarah-Jessica-Parker-More sarah-jessica-parker Sarah-Jessica-Parker (1) Sarah-jessica-Parker-chose-strapless-Calvin-Klein-dress-attend sarah-jessica-parker-street-style-celebrity-sjp-collection-lady-purple-suede-pumps-new-yorker-beige-hobo-shoulder-bag-red-white-striped-top-printed-high-waisted-skirt Sarah-Jessica-Parker-wore-Marc-Jacobs-dress-carried-Fendi sjp9 SJP-VB

 

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.