Sociální sítě
Nahoru

Když si interiér zaslouží punc luxusu

Když chcete pro svůj interiér punc exkluzivity i oslnivý lesk, rozhodně byste při výběru nábytkových materiálů neměli minout lakovaná dvířka T.lacq s širokými designovými možnostmi.

Lesklá lakovaná dvířka T.lacq vynikají svým téměř stoprocentním stupněm lesku, který se řadí mezi nábytkovými povrchy k těm nejvyšším. Pokud pro ně navíc zvolíte například některý z trendy odstínů na pomezí modré a zelené, dvířka komod či vestavěných skříní budou moci ve vaší ložnici působit právě tak oslnivě jako třpytící se hladina moře,“ říká Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělení společnosti Trachea, největšího českého výrobce nábytkových dvířek.

Dodává: „T.lacq je zkrátka pro designový solitérní nábytek v luxusních interiérech skvělou volbou. Navíc si vyberou nejen příznivci lesklých povrchů, ale i matů, dohromady je dokonce na výběr až z dvou set barevných odstínů a desítek tvarů frézování, takže vždy můžete vytvořit originální nábytek podle svých přání.“ Už jste se rozhodli, že si i váš interiér zaslouží materiál s puncem luxusu?

Více z rubriky Bydlení