Sociální sítě
Nahoru

Nové hodinky Omega pro Jamese Bonda

Tradiční švýcarská značka Omega uspořádala v New Yorku společenskou akci k uvedení nových hodinek pro Jamese Bonda. Událost, na které byla představena časomíra pro nejznámějšího světového špióna, se konala v baru Top of The Standard. Hosté mohli poprvé obdivovat novou edici Seamaster Diver 300M 007. Během večera vystoupili herec Daniel Craig a producenti Michael G. Wilson a Barbara Broccoli.

James Bond nosí hodinky značky Omega už od roku 1995. Tehdy je pro film Zlaté Oko vybrala kostýmní návrhářka Lindy Hemming, která se podílela ještě na řadě dalších filmů série, např. Casino Royale. Během večera byla k vidění kompletní sbírka unikátních hodinek Seamaster, které britský špión za posledních 25 let oblékl.

Raynald Aeschlimann, prezident a generální ředitel značky OMEGA přivítal všechny přítomné a představil nové hodinky: „James Bond sdílí řadu předností se značkou Omega. Má vybraný styl, vyhledává dobrodružství a je mimořádně přesný. Nemohu se dočkat, až všichni na plátně uvidí naše nové časomíry.“

Daniel Craig promluvil o svém zapojení do procesu návrhu nových hodinek: „Když jsem pracoval se značkou OMEGA na návrhu hodinek, shodli jsme se, že pro 007 jako bývalého vojáka budou klíčové lehké hodinky. Doporučil jsem také přidat nějaké vintážní detaily a barvy, aby hodinky dostaly jedinečný styl. Výsledek je neuvěřitelný.“

Nová edice Seamaster Diver 300M 007 byla navržena s ohledem na potřeby 007. Je vyrobena z lehkého titanu třídy 2. Ze stejného materiálu je také inovativní pletený náramek. Vojenské symboly a vintážní vzhled podtrhuje hnědá patina na hliníkové lunetě a číselníku. Hodinky se stanou součástí aktuální kolekce a od února budou k dispozici zákazníkům z celého světa.

Více z rubriky Celebrity