Sociální sítě
Nahoru

Hodinky Pasha de Cartier svedly dohromady unikátní uskupení osobností

Cartier již v září uvede novou generaci kultovních hodinek Pasha de Cartier. Ambasadory tohoto ikonického kulatého modelu se stala talentová skupina umělců, kteří se do paměti lidí zapsali svým osobitým způsobem. Rami Malek, Troye Sivan, Willow Smith, Maisie Williams a Jackson Wang: pět autentických příběhů, pět vynikajících talentů zachycených newyorským fotografem Craigem McDeanem. Všichni jsou na vrcholu ve své profesi, všichni vynikají pro svoji profesionalitu, ale také tím, že svoji kreativitu nepřizpůsobují ani neomezují tradičním standardům, stejně jako hodinky Pasha.

Svými výraznými kódy a výjimečným designem byly hodinky Pasha francouzské značky Cartier od svého vzniku v roce 1985 vždy vyhledávány těmi, kdo touží po unikátním stylu a vnímají svět v širších rovinách. Hloubku této vize sdílí nová generace talentů, kteří rozvíjejí svou vlastní jedinečnost, jako například britská herečka Maisie Williams, známá z mnoha seriálových i filmových projektů, či Rami Malek, kterého přitahují komplexní a podmanivé role vymykající se tradičním hollywoodským standardům. Osobnosti jako umělci Troye Sivan nebo Willow Smith, kteří při svém prosazování sází na odvahu a věří v kreativitu a všestrannost, nebo touží sjednocovat a propojovat mladé lidi, jako v případě úspěšného čínského zpěváka Jacksona Wanga.

Od svého vzniku v 80. letech představovaly hodinky Pasha určitý symbol úspěchu přímo spojený s jejich extrovertním a silným designem a grafickou nekonvenčností. Nový model je odvážnější než kdy dříve a souzní se současnou generací výjimečných osobností. Tito noví Pasha ambasadoři vděčí za úspěch své odlišnosti, kreativitě, schopnosti propojovat, multidisciplinárnímu talentu a šlechetnosti,“ říká Arnaud Carrez, International Marketing and Communications Director of Cartier.

Více z rubriky Hodinky