Sociální sítě
Nahoru

Golfový hráč Tommy Fleetwood s novým hodinářským kontraktem

Britský profesionální golfový hráč Tommy Fleetwood se stal dnes oficiální tváří hodinářské avantgardy TAG Heuer. A není divu. Kariéra devětadvacetiletého golfisty nabírá neobyčejné obrátky, což dokazuje nejenom svými pěti vítězstvími v rámci European Tour, ale i jeho sounáležitost v rámci týmu European Ryder Cup Team. V rámci rodiny ambasadorů hodinářské značky ze Švýcarska tak rozšíří jména, která s ní historicky velmi úzce kooperovala, jako například Tiger Woods, Ian Poulter, Jessica Korda či Suzann Pettersen.

Tommy Fleetwood se stává novou tváří, nicméně jeho cílem není komunikovat lety etablované linie chronografů Monaco či Carrera, ale divizi chytrých hodinek. Právě TAG Heuer Connected Modular 45 “Golf Edition” vycházejí z poslední generace spárovatelného zařízení, na které je výrobce mimořádně hrdý. Hodinky totiž díky integrované golfové aplikaci nabízejí detailní mapy a 3D profily více než 40 000 golfových hřišť po celém světě.

Samotné hodinky, jejichž cena se pohybuje pod hranicí 70 000 Kč, vznikly z pískovaného titanu a jejich průměr je praktických 45 mm – dotykový OLED displej je tak opravdu přehledný. Velkou předností je luneta z keramiky s vyznačenou stupnicí počítající aktuální jamky, které jsou během hry zvýrazněné.

Dle aktuálních trendů nechybí u hodinek s jednodenní kapacitou nabití také samozřejmosti, jakými jsou stopky, světové časy či nezbytný příjem GPS nebo NFC pro bezkontaktní placení. Praktická je také 4GB kapacita vnitřní paměti. Během hry lze také zapisovat výsledky, a to nejenom své, ale i hráčů ve flightu. Mimochodem, hodinky váží pouhých 86 gramů, a to včetně bílého kaučukového náramku. V rámci balení jsou i 4 tee a 3 míčky s logem hodinářské ikony.

Více z rubriky Golf