Sociální sítě
Nahoru

Zpátky ke kořenům: nový P69 Black Stealth od značky traser

Traser swiss H3 watches se s novým modelem P69 Black Stealth vrací ke svým kořenům v taktické oblasti. Stejně jako v roce 1989 i nyní přichází s robustními hodinkami, na které se je možné spolehnout v každé situaci. Mohou se pochlubit neotřesitelnou identitou a spolehlivou funkčností – ztělesňují jedinečnou sílu, kterou je týmový duch taktických jednotek. Právě tento speciální druh kamarádství inspiroval bernské hodináře Traser k vývoji nového modelu P69 Black Stealth.

Každodenní život záchranářských sil vyžaduje trvalý stav připravenosti, velkou výdrž a železnou vůli. Fyzická námaha, nejisté a nepředvídatelné situace, přetavují pohotovostní týmy na bezkonkurenční jednotky – uprostřed všech každodenních výzev se mohou spolehnout na jednu věc: bezpodmínečnou pomoc svých kamarádů. Připravenost, výdrž a síla vůle: to vše je také ztělesněno v novém P69 Black Stealth od Traseru. Hodinky, které stojí po vašem boku bez kompromisů, ať se stane cokoliv.

Při navrhování modelu P69 tak, aby plně splňoval požadavky taktických sil, se Traser ponořil do své vlastní DNA: tento švýcarský hodinářský průkopník již v roce 1989 vyvinul pro americkou armádu první hodinky s technologií permanentního osvitu na světě. Ručky, hodinové indexy a luneta P69 jsou vybaveny vlastní technologií osvětlení trigalight. Skleněné kapiláry naplněné tritiem zaručují spolehlivé odečítání údajů i v naprosté tmě a v nepříznivých podmínkách – po celá desetiletí a bez potřeby externího zdroje energie.

Robustní design P69 Black Stealth neponechává jakékoli pochybnosti. Jedná se o hodinky, na které se můžete spolehnout i v extrémních situacích. Mohou se pochlubit šroubovací korunkou, ostře řezanými tvary pouzdra a odolností proti vodě až do 20 atmosfér, švýcarský quartzový strojek je účinně chráněn před nárazy, blátem a prachem. Antireflexní safírové sklo, ocelová luneta s PVD úpravou a keramickou vložkou poskytují spolehlivou ochranu proti oděrkám a škrábancům. Ergonomicky tvarovaný profil obousměrně otočné lunety umožňuje přesné nastavení i při nošení rukavic.

Ať už v hustém lese, nekonečné poušti, nebo na širém moři, P69 Black Stealth dostupné v barvách písková, černá, zelená a modrá, snadno splynou s každým prostředím, bez ohledu na denní dobu. Barevně sladěný pryžový nebo textilní řemen zajistí, že hodinky sedí pohodlně a bezpečně na zápěstí. Nový P69 Black Stealth je stejně všestranný jako výzvy, kterým čelí záchranné síly každý den. Jsou navrženy tak, aby odolaly i nejextrémnějším podmínkám a můžete se na ně spolehnout v jakékoli situaci.

Více z rubriky Hodinky