Sociální sítě
Nahoru

Speciální menu do letadla zpříjemní cestování

Hlavní sezóna cestování sice pomalu končí, stále více lidí ale dává přednost klidnějšímu období a prodlouží si léto dovolenou v exotice. Pokud zrovna neletí první třídou, případně cestují charterem, nabídka občerstvení v letadle bohužel většinou nenadchne pestrostí ani cenou. Nevalný výběr v letadle můžete nyní jednoduše vyměnit za křupavou, čerstvě upečenou bagetu s lahodnou šunkou nebo třeba křehký máslový croissant.

Zpříjemněte si let i pobyt na letišti speciálním menu, sestaveným z toho nejlepšího, co francouzské pekařství PAUL nabízí. Aktuálně je na výběr ze tří variant (Bronz, Silver, Gold) podle potřeb a preferencí každého. Svůj let si tak opravdu vychutnáte.

Balíčky je možné jednoduše objednat alespoň dvě hodiny předem na webu a pohodlně vyzvednout bez čekání po příchodu na terminál nebo bezprostředně před letem. K dispozici jsou cestujícím všechny čtyři pobočky francouzského pekařství PAUL na obou terminálech pražského Letiště Václava Havla.

Občerstvení je zabaleno tak, aby bylo možné jej vzít bez problémů až na palubu. Sortiment se bude postupně rozšiřovat, podle zájmu a preferencí cestujících.

Více z rubriky Gastro