Sociální sítě
Nahoru

Edox konečně ve filmu

Filmoví hrdinové prostě hodinky milují. Batman, respektive Bruce Wayne, nosí své JLC Reverso, Ironman model Amvox od stejné manufaktury a Terminátor v podání Arnolda nesundal ze zápěstí své AP Royal Oak Offshore. V akčním snímku Rambo: Do pekla a zpět zdobí zápěstí Sylvestra Stallone hodinky Officine Panerai, které si oblíbil natolik, že si s černěným modelem zahrál i ve vlastním snímku Postradatelní. Co ale nosí Spiderman alias Peter Parker?3. července 2012 se do světových kin dostane snímek The Amazing Spider-Man s Andrewem Garfieldem v hlavní roli. Na jeho zápěstí se zřejmě objeví elegantně sportovní ocelové hodinky Edox Les Bémonts Ultra Slim. Jedná se o ultra tenké hodinky, jejichž ocelové pouzdro o velikosti 33 x 36 mm měří na výšku pouhých 7,95 mm. Právě proto je v jejich nitru uložený i tenký mírně upravený mechanický kalibr ETA 2004-1 s automatickým nátahem. Na potvrzení této informace však stále exklusivní portál iLuxus čeká a více informací nebylo zveřejněné ani na právě skončeném Comic-Conu.

Dle informací redakce si hollywoodští producenti vybrali hodinky Edox i pro svůj další trhák, který se do kin dostane až na konci září příštího roku. V akčním sci-fi s názvem Looper se objeví Joseph Gordon-Levitt, Emily Blunt a Bruce Willis, který je svou láskou k hodinkám proslulý a dá se tedy předpokládat, že právě on byl tím vyvoleným.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.