Sociální sítě
Nahoru

Praha má novou limitovanou edici hodinek!

Švýcarská hodinářská manufaktura Girard-Perregaux patří ke světovým luxusním značkám s dlouhou tradicí. Byla založena v roce 1791. Za více než 200 let své existence zaregistrovala přes 80 patentů!V Evropě lze navštívit pouze dva butiky Girard-Perregaux – ten první je ve Švýcarsku v Gstaad.  Druhý byl otevřen na konci roku 2008 v Praze. Naše hlavní město se tak zařadilo mezi 8 míst po celém světě, které se mohou pochlubit exkluzivním zastoupením této značky.Švýcarská manufaktura Girard-Perregaux se rozhodla našemu historickému hlavnímu městu věnovat speciální model hodinek, laděný do našich národních barev. Jedná se o model ww.tc, který ukazuje světové časy ve všech 24 hlavních časových zónách. Na vnitřním pevném kroužku jsou vypsaná města jako New York, Hong Kong, Los Angeles a další. Paříž byla v tomto kruhu světoznámých míst nahrazena Prahou, která je  zvýrazněna červeným písmem.Edice je limitovaná pouhými 10 kusy a vyjde na 400 000 Kč. Samotné mechanické hodinky se strojkem s automatickým nátahem jsou vyrobené z oceli a kromě chronografu a ukazatele světových časů mají také datumovku. Výrazné barvy zaujmou opravdu na první pohled. Na sklíčku zadní strany pouzdra je vyobrazený Český lev. A kdy budou k dispozici? Už na podzim tohoto roku, přesněji v říjnu. Můžete si je tak koupit k oslavám vzniku samostatného Československého státu, které se slaví 28. řijna.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.