Sociální sítě
Nahoru

Edox časomírou závodů Dakar

Pro závodní sezóny 2012, 2013 a 2014 podepsala švýcarská hodinářská značka Edox kontrakt se slavným závodem Dakar Rally Raid a stala se tak novým oficiálním časoměřičem. Po závodech WRC (FIA World Rally Championship) a rychlostních člunech (Class 1 World Powerboat Championship) tak rozšiřuje své pole působnosti v dalším extrémním podniku!

Dakar Rally Raid se jezdí od roku 1979, kdy jeho tradici nastartoval Francouz Thierry Sabine a rok co rok láká více než 600 účastníků, a to v závodních motorových autech, tahačích, motorkách či na čtyřkolkách. Od roku 2009 však přesídlilo z afrického kontinentu do Jižní Ameriky a jezdí se tak skrze Argentinu, Chile a Peru. Dá se tak předpokládat, že se dynamické hodinky z kolekce X-treme Pilot budou rozšířeny o další model, tentokráte věnovaný tomuto legendárnímu závodu. Odpověď však přinese až basilejský veletrh Baselworld 2012, o čemž budeme samozřejmě informovat.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.