Sociální sítě
Nahoru

Hodinářský mistr v hodinářství Koscom

Největší české hodinářství rozšířilo své služby i o potřebný servis, který mechanické hodinky čas od času vyžadují. V rámci prodejny Koscom si je tak nově možné nechat opravit prasklá sklíčka, odpadlé ručky či nechat seřídit přesný chod uloženého strojku, jehož přesnost ovlivňují takové faktory, jako doba nošení či početnost různých nárazů, a to ať už velkých či malých. Samozřejmostí je také oprava strojků quartzových a výměny baterií, které jsou v případě nákupu hodinek v hodinářství Koscom, zcela zdarma a do na doživotí!

O oblíbené hodinky a sběratelské kousky se v hodinářství Koscom bude starat šestatřicetiletý Ondřej Antoš, který studoval v letech 1992 až 1995 v Polné u Jihlavy u hodinářského mistra Zavadila. Následně nabíral zkušenosti v hodinářském družstvu Saturn, dále v hodinářství pana Hospodky, kde se staral o servis značky Seiko a dalších mechanických hodinek, a konečně před nástupem do Koscomu v pražském Hodinářství Vrána. Nyní jej však čeká detailní školení v gigantu Swatch Group, kde načerpá další zkušenosti a praxi. Koscom se tak společně s Ondřejem Antošem stane autorizovaným servisním centrem pro značku Certina, ale opraví i další ikony ze sbírek hodinářských entusiastů.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.