Sociální sítě
Nahoru

Zlaté Bell & Ross u Altmanů

Rodinné klenotnictví Altman rozšířilo své zásoby hodinek Bell & Ross z růžového 18kt zlata. Hned několika modelům ve vitríně na Václavském náměstí však vévodí absolutní skvost – BR Instrument Minuteur Tourbillon vycházející z 30 kusové limitované edice. A cena? 3 640 000 Kč.

BR Instrument Minuter Tourbillon představený prvně už před čtyřmi lety je tak k dispozici s rozsáhlým obdélníkovým zlatým pouzdrem, jehož povrch byl leštěný. Limitovaná edice 30 instrumentů pro profesionální použití imponuje karbonovým číselníkem, ve kterém si našel svůj prostor i minutový tourbillon s vyobrazeným logem společnosti. Zajímavou komplikací je však chronograf s dvojicí ruček. Zatím co jedna dělí hodiny na klasických 60 minut, druhá po vzoru armádního měření času pak využívá dělení na desetiny. Další užitečnou funkcí je indikátor třídenní rezervy nátahu.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.