Sociální sítě
Nahoru

Nové špičkové centrum oční chirurgie v Praze

Vidět hru světel a stínů, zachytit nejjemnější odlesk slunce v kapce rosy a pak sklopit zrak a číst si noviny u ranní kávy. Pokud vám to vaše oči neumožňují, není nic jednoduššího než navštívit špičkové oční centrum OFTUM, které se právě otevírá v Praze 4 v ulici Na Strži 1702/65.

OFTUM disponuje nejmodernější švýcarskou technologií – jako jediné pracoviště v České republice operuje nejdokonalejší metodou laserové korekce dioptrických chyb současnosti: Jednak excimerovým laserem Wavelight EX500 Excimer Laser od firmy Alcon, který je vůbec první a jediný v ČR, dále pak femtosekundovým laserem Femto LDV Crystal Line od firmy Ziemer.

Na rozdíl od klasické laserové operace očí není při tomto zákroku potřeba používat skalpel, operace trvá jen několik minut, je zcela bezbolestná. Zrak se zpravidla vrátí do několika minut, už večer si přečtete další kapitolu napínavého románu a druhý den je možné jít do práce.

Centra laserové chirurgie oka OFTUM jsou vedena špičkovými lékaři v čele s profesory oftalmologie prof. MUDr. Tomášem Juhásom a prof. MUDr. Petrom Strmeňom, CSc. Na Slovensku OFTUM působí již od roku 1995 v Bratislavě, Banské Bystrici a v Košicích.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.