Sociální sítě
Nahoru

Továrna v Aulnay dnes vyrábí svůj poslední vůz

Dnes sjel z montážních linek francouzské továrny v Aulnay-sous-Bois poslední vůz. Jde o Citroën C3, který je určen do depozitáře „Conservatoire du Patrimoine“ značky Citroën. Továrna v Aulnay bude až do roku 2014 vyrábět ve specializované provozovně náhradní díly. Výrobu vozu Citroën C3 bude od nynějška zajišťovat továrna ve městě Poissy (departement Yvelines). Skupina potvrdila svůj závazek z července 2012, že každému zaměstnanci s řešením jeho situace pomůže. V továrně bylo vytvořeno oddělení pro pracovní mobilitu, jehož 75 odborníků na lidské zdroje nabízí celou škálu nástrojů na pomoc zaměstnancům s vytvořením a úspěšným splněním jejich individuálních plánů.

Skupina současně pracuje na scénářích opětovné industrializace závodu, jejichž cílem je přivést na místo firmy, které budou nabízet pracovní místa odpovídající kvalifikaci zaměstnanců. První firmou, která se zde usadí, bude v roce 2015 ID Logistics, jež vytvoří 590 pracovních míst.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.