Podzimní sezóna jako předzvěst konce roku bývá nabitá akcemi a nabídkami. Nejinak je tomu i v restauraci Hergetova Cihelna náležící do Kampa Group. Nová sezónní menu, byznys obědy, svatomartinské hody a večeře připravená michelinským šéfkuchařem… A to ještě zdaleka není všechno. Asi největší novinkou, s níž nyní Hergetova Cihelna přichází, jsou byznys obědy a denní speciální nabídky. Hosté mají možnost objednat si dvou- nebo tříchodové obědové menu za 465 Kč, respektive za 555 Kč. Menu je výhodné nejen cenově, ale též časově. Oběd je ideální pro neformální jednání nebo třeba jako příjemné zakončení pracovní schůzky. Nabídka se obměňuje každých 14 dní a najdete na ní jak jídla z běžného jídelního lístku, tak speciality. Aktuální informace jsou k dispozici na webu http://www.kampagroup.com/ v sekci novinky.
Koncem října bude v restauraci Hergetova Cihelna hostovat michelinskou hvězdičkou oceněný šéfkuchař z restaurace Fauna v Oslu – Bjørn Svensson. Přijede se nejen podívat na to, jak si vede jeho žák, šéfkuchař Cihelny Vojtěch Václavík, ale při té příležitosti též připraví pětichodové menu. Těšit se mohou na unikátní skandinávské suroviny připravené neméně unikátním Svenssonovým stylem. Večeře vyjde na 1750 Kč, při párování s víny na 3000 Kč.
Listopad je již tradičně zasvěcen svatomartinským hodům a oslavám mladého vína. Svatomartinskou husu budete moci ve speciálním menu přijít do Hergetovy Cihelny ochutnat v době od 8. do 15. listopadu. A ve čtvrtek 17. listopadu večer otevřeme první láhve Beaujolais. Na středu 23. listopadu připravila restaurace Hergetova Cihelna ochutnávkovou večeři s víny, na němž se představí moravské VINO HORT. To nejlepší z produkce přijede představit sám Jiří Hort a vína spáruje se speciálním čtyřchodovým menu, které u této příležitosti navrhne šéfkuchař Cihelny Vojtěch Václavík. Tento večer je prvním ze série podobných akcí, které se budou pravidelně opakovat a zvát jak české a moravské, tak i zahraniční vinaře.
Od konce září se navíc hosté Hergetovy Cihelny mohou také těšit z návratu pravidelných týdenních akcí: pátečních ochutnávek vín a nedělních brunchů. Neformální ochutnávky probíhají vždy od 18 do 20 hodin a vždy se představuje jedno konkrétní téma – ať již vinařství, oblast nebo odrůda. Cena ochutnávky je 395 Kč za osobu a zahrnuje i lehké občerstvení. V případě, že hosté zůstávají po ochutnávce na večeři, cena ochutnávky je pouhých 250 Kč.
Nedělní brunche od 11 do 15 hodin probíhají vždy v Café Cihelna a jsou vhodné i pro rodiny s dětmi. Brunch probíhá formou teplého a studeného bufetu, nabídka jídel se obměňuje podle momentální nabídky. Pro děti je zajištěn program s vystoupením jako třeba kouzelník Roberto, Halloween s upírem či malování na tvář. V dětském koutku se o ně také postarají chůvy. Cena brunche je 595 Kč na osobu bez nápojů, děti za 295 Kč (malé děti do výšky 1 metru zdarma).