Sociální sítě
Nahoru

Chris Hemsworth ztělesňuje novou esenci mužnosti

Australský televizní a filmový herec Chris Hemsworth, kterého známe z filmů jako Thor, Avengers nebo Sněhurka a lovec, se stal novou tváří a ambasadorem vůně BOSS BOTTLED. V kampani na tuto vůni pod názvem Man of Today ho uvidíme už v září tohoto roku. Chris se tak zařadil do seznamu slavných herců, kteří kdy reprezentovali značku Hugo Boss. Připomeňme si například Gerarda Butlera, Zaca Efrona, nebo Orlando Blooma. Každý z nich představoval pro značku jiný impulz, jinou fázi a jiný pohled na svět…

web_1128_04_3069

Kampaň Man of Today na novou limitovanou edici BOSS BOTTLED zahájila celosvětovou diskuzi o významu mužnosti a úspěchu v dnešním moderním světě. Jejím hlavním cílem je zachytit, jak se mužnost postupně vyvíjela v to, co znamená dnes. „Kampaň Man of Today reprezentuje myšlenku, že činy znamenají více než slova. Je to princip, se kterým se ztotožňuji a podle kterého se snažím žít svůj život. Je mi velkou ctí ztělesnit muže dneška,” uvedl Chris Hemsworth.

web_1128_01_2610

 

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.