Sociální sítě
Nahoru

Jarní Top Class míří na pulty

V těchto dnech se na pulty obchodů a do digitálních knihoven dostává nejnovější číslo magazínu Top Class, který je opět plný fascinujícího obsahu pro milovníky luxusu, elegance a neopakovatelných zážitků. Nové vydání s moderátorkou Veronikou Petruchovou na titulní straně slibuje ponořit své čtenáře do světa nevšedního pohodlí, nezapomenutelných cest a neodolatelného kouzla špičkových doplňků.

Hlavní tematické okruhy tohoto vydání zahrnují novinky ze světa luxusních hotelů, kde redaktoři Top Class pečlivě vybrali ty nejvýjimečnější destinace, které nabízí nejen nepřekonatelný komfort a služby na světové úrovni, ale i jedinečné zážitky, od izolovaných plážových resortů po horské útočiště s dechberoucím výhledem.

Další sekce je věnována cestování nejenom kolem světa na lodi, ale také za krásami Antarktidy. Top Class tak představuje exkluzivní plavby, které nabízejí nejen luxus a komfort ve světové třídě, ale i možnost objevovat odlehlé kouty planety z pohodlí paluby. Příběhy plné dobrodružství a nádherné fotografie vám přiblíží kouzlo těchto cest a možná vás inspirují k tomu, abyste se sami vydali na plavbu za objevy.

V neposlední řadě se Top Class v tomto čísle soustředí na špičkové hodinky a šperky, přinášející pohled do světa precizních časoměrných strojků a mistrovských děl šperkařského umění.

Každý článek v magazínu Top Class je pečlivě připraven tak, aby čtenářům poskytl nejen užitečné informace, ale i vizuální potěšení díky nádherným fotografiím a elegantnímu grafickému designu. Ať už jste zkušený cestovatel, sběratel luxusních předmětů nebo jen hledáte inspiraci pro svůj další sen, nejnovější vydání magazínu Top Class vás jistě nezklame.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.