Sociální sítě
Nahoru

Podmořský hotel v tichu oceánu

Conrad Maldives Rangali Island, maledivský resort řetězce příbuzného s Hiltonem, oslaví pětileté výročí překvapivou změnou. Dvanáctimístný restaurant Ithaa, usazený ve skleněném tubusu na dně jižního atolu Ari, bude překonvertován v privátní ložnici pro dva vyvolené. Aby však gastronomický duch a servis byly zachovány, nabídka bude zahrnovat šampaňskou večeři ve dvou a snídani podávanou do postele. Komfort z hlediska vybavení bude stejný jako v Conrad Ville na souši.

Vaše apartmá bude tížit vodní masa. Leží totiž pět metrů pod hladinou Indického oceánu. Od pestrých ryb a korálů vás dělí tvrzené plexisklo, od břehu pak spirálové schodiště. Sluneční svit je tu stále tak silný, že je hostům doporučeno používat sluneční brýle. Obsluha činí taktéž, navíc je vašim brýlím nabízena čisticí služba. Na pevnině se pak můžete přít se „suchozemskými“ klienty tohoto podivného hotelu, zda bylo krásnější vaše probuzení s podmořskou faunou nebo florou, nebo jejich s východem slunce.

Více z rubriky Adrenalin

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.