Sociální sítě
Nahoru

Dámy, jachta pro vás! Navrhl ji Gucci

Bude to dárek k 90. narozeninám luxusní módní značky, které se slaví v roce 2011. Aby si však dort nekrájeli jen manažeři firmy, smetanovo-čokoládový zákusek – alespoň svým vzhledem – putuje také ke klientům. A hlavně klientkám. Proslulý stavitel jachet Riva finišuje s přípravou modelu Aquariva by Gucci. Jedenáctimetrový skelet si vzala do parády kreativní ikona Gucci Frida Giannini a vznikl šperk pro dámy.

Pohon zajišťují dva motory Yanmar o výkonu 380 koní. Loď dosahuje rychlosti až 41 uzlů a při ekonomickém provozu jí nádrž vystačí na 150 námořných mil (téměř 300 kilometrů). Trup z karbonových vláken je zatížen mahagonovou palubou, Gucciho charakterizují tradiční zelené a červené pruhy. Majitelky potěší bohatá sada personalizovaných módních doplňků, zahrnujících batohy, tašky, ručníky a palubní ťapky, vše s logem Gucci.

Cena začíná na 750 000 USD (14,7 milionu Kč), in natura si loď můžete prohlédnout během milánského Fashion Weeku, a to 22. září!

Více z rubriky Adrenalin

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.