Sociální sítě
Nahoru

Boj o nejlepší letištní salonek: Lufthansa přidala whisky a doutníky, Cathay Pacific zónu s iMacy a Virgin Atlantic celé spa!

Na mezinárodním letišti v Hongkongu otevřela jedna z nejluxusnějších leteckých společností, Cathay Pacific, nový prominentní salonek. Novou úroveň komfortu a odpočinku, jak nazývá prostor o rozloze 1339 čtverečních metrů. Ateliér Foster and Partners ji navrhl jako zónu dynamiky, osvěžení a moderny.

VIP pasažéři mohou volit mezi 5 zónami, navrženými pro různé účely: recepci, IT zónu, snack The Deli, Health Bar a relaxační lobby. V IT zóně můžete využít iMacy a iPady, The Deli nabízí široký výběr sendvičů, zatímco Health Bar osvěžující čerstvé džusy a čínské bylinkové čaje. Poté můžete relaxovat v designových lehátkách Norman Foster.

Společnosti zápolí o klienta, a ten profituje. Virgin Atlantic otevře na londýnském letišti Heathrow svůj Clubhouse s plnohodným spa, zatímco Lufthansa do svého First Class Lounge na frankfurtském letišti přidala Cigar Lounge pro milovníky doutníků s výběrem 75 druhů whisky!

Více z rubriky Adrenalin

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.