Sociální sítě
Nahoru

Air Baltic jako v první Evropě začíná nabízet cestujícím iPady

Sledovat filmy, pohádky, klipy, hrát skvělé hry nebo číst horké vydání denního tisku, to vše budete moci přímo na palubě letadla. Air Baltic, lotyšská komfortní aerolinka, totiž svým pasažérům nabízí v rámci svých služeb iPady – jako první letecká společnost v Evropě. Novinka pojede zkušebně po celou příští sezonu a je pravděpodobné, že bude zdarma. Například Jetstar, vlastněný Quantas, si za zapůjčení mobilních jednotek a počítačů pro osobní použití během letu účtoval 6,85 EUR za let.

Ostatní aerolinie prozatím se zavedením iPadů váhají. Upozorňují na nízkou výdrž baterie a vysokou křehkost produktu ve srovnání s monitory, integrovanými do sedaček nebo stropu. Uvidíme, zda se zkušenost Air Baltic osvědčí.

Více z rubriky Adrenalin

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.