Sociální sítě
Nahoru

Celý hotel v Tokiu může být váš: za 15 milionů na noc

Máte velkou oslavu? Nebo opravdu pompézní svatbu? Pětihvězdičkový hotel Mandarin Oriental v Tokiu vám nenabízí jen apartmá nebo restauraci, ale k pronájmu rovnou celý hotel za paušální částku 670 000 USD (13 500 000 Kč) za noc. To není málo, ale ani moc, uvážíte-li, že od tří hodin odpoledne do poledne následujícího dne můžete volně využívat 178 pokojů, devět restaurací a kompletní spa. Koktejlová party tak může uspokojit až 500 hostů, k dispozici je pochopitelně i kuchyně od oceňovaného japonského šéfkuchaře.

Hotel tímto oslavuje 5. narozeniny, nabídka je platná do 30. listopadu 2011. Hotel stojí poblíž Bank of Japan a největšího obchodního domu ve městě Mitsukoshi naproti císařskému paláci a zahradám na pobřeží zátoky.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.