Sociální sítě
Nahoru

Prsní implantáty bez výměny

Augmentace, zvětšení prsu, zaznamenala další pokrok! Technologicky převratný implantát značky Natrelle, který využívá přední klinika plastické a estetická chirurgie Perfect Clinic, již není nutné po čase měnit, pokud klientka takový zákrok nepožaduje. Natolik je měkký, přirozený a adaptabilní.

Je to stále de facto umělá věc, ale jako by se časem stala součástí těla. Značka Natrelle, vzniklá sloučením toho nejlepšího z produktů McGhan, Inamed a Allergan, nabízí prsní implantát s takovou mírou měkkosti a přirozenosti, že klientka už není nucena se po deseti, patnácti letech vracet na operační sál, aby se výplň upravila nebo vyměnila. „Natrelle nabízí největší výběr ve velikostech a tvarech, takže je snadné najít nejvhodnější a nejadaptivnější typ pro zákaznici. I proto měsíčně zvětšujeme prsa v průměru padesáti ženám,“ říká Roman Kufa, vedoucí lékař a plastický chirurg, jehož zkušenosti kopírují zjištění předních světových klinik, které si Natrelle rovněž nemohou vynachválit. „U Natrelle je vidět 25 let vědeckých i estetických zkušeností s augmentační technologií. Už jen z několika typů silikonových gelů vychází volba správné šířky, profilu a objemu. Kolekce představuje neuvěřitelnou nabídku 500 různých stylů a tvarů!“ dodává MUDr. Kufa.

Právě on spolu s MUDr. Zdeňkem Prosem otevřel v lednu v Praze 5 kliniku, která příjemně překvapuje klienty svým maximálním komfortem. Nejmodernější pracoviště tohoto druhu u nás má špičkově vybavené dva operační sály a pooperační zázemí včetně mobilní monitorovací techniky v pokojích pro větší bezpečnost pacientů. Ti mají během hospitalizace zajištěné á la carte stravování a parkování vozu v garážích budovy. „Chceme, aby naše služby byly prostě perfektní,“ podtrhuje spoluzakladatel Perfect Clinic, o jejíž úrovni mnohé napovídá vlastní tým anesteziologů, dospávací intermediální pokoj s plným monitoringem základních životních funkcí, nepřetržitý dohled zdravotního personálu a pohotovostního lékaře i 3 telefonní linky, které jsou k dispozici nonstop.

Mezi lékařskými kapacitami kliniky nechybí ani MUDr. Walter Linzer, zakladatel ambulantní liposukce a jeden z nejlepších odborníků, který má na kontě již 6000 zákroků. Jeho metoda spočívá v dosažení precizní symetrie zeštíhlovaných partií polohováním pacienta a eventuálním dokončením liposukce vestoje, kdy jsou potřeby modelace nejlépe viditelné. V jeho případě odpadá potřeba hospitalizace na klinika a klient odchází po zákroku domů. I když – vzhledem k vysoce nadstandardnímu servisu, jaký se na pokojích poskytuje, je to možná škoda…

Perfect Clinic najdete v Pavilonu Jih areálu Centra zdraví, Kartouzská 6, Praha 5.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.