Sociální sítě
Nahoru

Byli jsme u toho: V Harrods otevřeli psí spa

I na předvánoční nákupy do londýnského Harrods můžete vyrazit se svým mazlíčkem. Vlastně MUSÍTE. Spolupracovnice českého luxusního magazínu TOP CLASS se totiž dnes zúčastnila slavnostního otevření Pet Spa, lázní pro pejsky ve čtvrtém patře tohoto exkluzivního nákupního domu.

Váš čtyřnohý přítel zde podstoupí příjemnou očistnou kúru, zatímco vy se můžete věnovat shoppingu. Služby zahrnují malování drápků a pedikúru, vykoupání, navonění, kadeřnický servis a pochopitelně nutriční konzultace. Zvláště lahodná je údajně Thalassoterapie za 49,95 GBP (1500 Kč), kompletní regenerace celého těla za 85 GBP (2600 Kč), luxusní masáž za 125 GBP (3800 Kč) a uvolňující Reiki za 175 GBP (5200 Kč).

Součástí lázní je Harrods Pet Kingdom s butikem, kde jsou k dispozici oblíbené kabelky na psy Chewy Vuitton za 119 GBP (3600 Kč), diamantové obojky pro psí dámy za 530 GBP (16 000 Kč) a křišťály osazené zlaté obojky Roberto Cavalli pro psí gentlemany za 249 GBP (7500 Kč). Doporučovaná zdravá lůžka a pelíšky Perspex stojí už od 1200 GBP (36 000 Kč). K dispozici je rovněž veterinář. Můžete tak vyřešit více problémů jednou ranou.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.