Sociální sítě
Nahoru

Dita von Teese znovu pije Cointreau

Bývalá manželka kontroverzního zpěváka Marilyna Mansona, herečka a modelka Dita von Teese, nafotila další reklamní kampaň pro francouzský pomerančový likér Cointreau, který se rozhodl ženám nabídnout poněkud komplexnější servis. Vytvořil totiž kouzelnou skříňku Cointreau Cocktail Coffret. Uvnitř budoárového kufříčku najdete nejen likér v zakázkové lahvi a dvě koktejlové skleničky, ale i růžový shaker, takže si dáma při probírání se šperky, které perfektně sednou do této přenosné klenotnice, může sama namíchat i malý drink.

Ke kufru patří krásný zlatý klíček pro bezpečné uschování všech cenností. Dita von Teese produkt vychvaluje: „Je to přesně můj styl. Dekadence i glamour padesátých let. Miluji kombinaci elegance i kontroverze.“

Unikátní kus, který je dokonalým dárkem pro dámy, prodává exkluzivně Selfridges, obchodní dům v Londýně. Stojí 199 GBP (5800 Kč).

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.